Seville-tapettimallisto on värikäs ja yltäkylläinen kuten esikuvansa

Seville-tapettimallisto on värikäs ja yltäkylläinen kuten esikuvansa

Cole & Sonin Seville-tapettimalliston auringonpaahteisilla ja värikylläisillä tapeteilla sisustat kotiisi espanjalaisen tunnelman. Tapeteissa on käytetty sekä voimakkaita graafisia ja arkkitehtoonisia kuvioita että värikkäitä käsinmaalattuja kasvi- ja eläinhahmoja, jotka vangitsevat eteläisen Espanjan aidoimman olemuksen.

Seville on ollut kulttuurien sulatusuuni jo yli kahden vuosituhannen ajan. Andalusian pääkaupungin rikkaassa käsityöläisperinteessä näkyvät pysyvät jäljet niin foinikialaisista kuin roomalaisista hallitsijoista, niin islamilaisista kuin kristityistä valloittajista.

Cole & Sonin uusin tapettimallisto Seville on täydellinen yhdistelmä alueen ominaisimman arkkitehtuurin, taiteen ja kasvillisuuden piirteitä. Tapeteissa on käytetty sekä voimakkaita graafisia ja arkkitehtoonisia kuvioita että värikkäitä käsinmaalattuja kasviston ja eläimistön hahmoja.

Mikäli kaipaat kotiisi auringonpaahteista ja värikylläistä tunnelmaa, tutustu Seville-mallistoon – sen tapetit onnistuvat vangitsemaan eteläisen Espanjan aidoimman olemuksen.

Orange Blossom

Appelsiinit symboloivat Sevillaa, kaupunkia, jonka kadut ja idylliset pihat täyttyvät huumaavasta appelsiinipuiden tuoksusta. Sammutetuissa oranssin, vihreän ja kellertävän väreissä tunnelmoiva Orange Blossom -tapetti on kunnianosoitus Alcazarin Salón de los Tapicesissa nähtäville loisteliaille seinäkudoksile. Valitse omasi neljästä värivaihtoehdosta.


Bougainville

Bougainville-tapetti kuvaa Andalusian auringossa kylpeviä ihmeköynnöksiä, joiden kukinnoissa on pehmeät vesivärimäiset terälehdet. Herkkä liukuväri tuo kuvioihin liikettä ja eloa kaikissa neljässä värivaihtoehdossa.

Alcázar Gardens

Alcázar Gardens -tapetti on tulkinta Alcázarin linnoituksen hurmaavasta puutarhasta terrakotan ja vihreän väreissä. Unescon maailmanperintökohde Alcázar on vuosisatoja vanha ikoninen maamerkki, jossa yhdistyvät koristeellisuus ja mudéjar-arkkitehtuuri. Tapettikin on itsessään kuin taideteos.

Alicatado

Alicatado-tapetissa on yksinkertainen kaksisävyinen painatus, joka luo huoneeseen huomiota herättävän graafisen taustan. Tapetti on suunniteltu täydentämään kokoelman muita malleja, ja sitä on saatavilla neljässä pirteässä värissä.

Flamenco Fan

Viuhka, neilikka ja ruusu ovat andalusialaisia flamenco-kulttuurin rakkautta ja intohimoa edustavia symboleita. Flamenco fan -tapetissa viuhkan kullansävyiset yksityiskohdat luovat tapetista lämminhenkisen kaikissa neljässä värivaihtoehdossa.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä tapetit lastenhuoneeseen tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

Tapetointikoulu

Kuitu- eli non-woven -tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Oikeat työkalut ovat puoli iloa ja niillä tapetointi sujuu leikiten. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava, ennen kuin aloitat ja tutustu tapetointiohjeisiin.

Tutustu tapetointiohjeisiin