Viidakon kutsu

Viidakon kutsu

Kuvittele ikiaikainen sademetsä, tunne viidakon sykkivä sydän. Kietoudu köynnökseen, leyhyttele lehvillä. Ammenna voimaa maan rikkauksista.

Viidakon kutsu tekee kodin ikivihreäksi

Upeasta Viidakon kutsu -teemasta löytyy kotiin rohkeita vihreäpohjaisia sävyjä. Teeman lämpimät vihreät sopivat suomalaiseen kotiin, ne tuovat pitkän talven ajaksi lohdullista luonnon tuntua. Ne ovat helppoja ja varmoja sisustusvärejä, jotka sopivat todella hyvin yhteen puisten pintojen kanssa.

Tässä teemassa heijastuu voimakkaiden värien paluun trendi. Nyt on viimeistään aika tuuletella luutuneita ajatuksia siitä, että vaaleat värit olisivat aina suurten pintojen päävärejä ja vahvempia käytettäisiin vain tehosteina tai yksityiskohtina! Viidakon kutsun voimakkaita vihreitä ja sinisiä voi näyttävästi käyttää suurina pintoina, koska silmälle ne loittonevat.

Syvänvihreä Krokotiili sopii erityylisille sisustajille. Lue sisustussuunnittelijan vinkit.

Jotkut paikat saattavat myös tunnelmaltaan suorastaan vaatia voimakkaiden värien käyttöä. Esimerkiksi tunteisiin menevä Kumipuu on tällainen rotevan luontoinen sävy.

Upeita vihreitä sävyjä löytyy myös Cole & Sonin Botanical Botanica -mallistosta.

Viidakon kutsun vihreiden pareiksi sopivat monet punaiset. Esimerkiksi karamellinen Putous sopii pastellinpunaisien kanssa. Teeman kylmiä sävyjä, kuten Vesileili ja Köynnös, on hyvä puolestaan yhdistellä vastaväripastelleihin, kuten kepeisiin punaisiin teemasta Kaukokaipuu.

Vaaleammista sävyistä suosikiksi povattu Omat polut nimensä mukaisesti antaa tilaa omille poluille sisustuksessa. Sävy ei taitu keltaiseen eikä siniseen, joten se on helppo yhdistää monenlaisiin väreihin, kuten lämpimiin tai neutraaleihin harmaisiin tai vaikka Kaukokaipuu-teeman rohkeisiin punaisiin kuten Aarre.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin