Ceresit Trend Collection – värillisillä saumalaasteilla saa luonnetta laatoituksen ilmeeseen!

Ceresit Trend Collection – värillisillä saumalaasteilla saa luonnetta laatoituksen ilmeeseen!

Tyylin salaisuus piiloutuu yksityiskohtiin. Laattoihin huolellisesti valittu saumalaasti määrittää koko tilan tunnelmaa.


Kuka sanoi, että saumalaastin pitäisi olla valkoinen? Ceresit Trend Collection -tuotesarjan keskipisteenä on väri. Nyt voit valita, minkä värisen saumalaastin haluat! Ceresit tarjoaa kuusi modernia sävyä. Onko suosikkisi eleetön Marble White, hillitty Iron Grey, lämmin Almondtree Brown, tyylikäs Ice Glow, dramaattisempi Night Glow vai railakas Luminous Light?

Katso video!

Suunnittele tilaasi sopiva saumalaastin ja laattojen yhdistelmä!

Valitse interaktiivisesta työkalusta sopiva tilaratkaisu, laatan väri ja siihen mieleisesi saumaväri. Sauman värikin on sisustuselementti! Ceresit-saumalaastit sopivat erinomaisesti viimeistelemään laatoituksen kotisi kaikkiin huoneisiin. Niiden avulla voit korostaa laatoitusta aivan eri tavalla ja muuttaa tilan tunnelmaa tehokkaasti.

Testaa saumavärejä tällä työkalulla

Ceresit-saumalaastien käyttöominaisuudet ovat erinomaiset

 

  • CE 40 -saumalaastin koostumusta on täydennetty hienoilla mikrosilikaateilla, jotka muuttavat seoksen erittäin stabiiliksi ja kestäväksi. Silica Active -koostumus suojaa halkeamilta ja naarmuilta sekä takaa erinomaisen värin keston ja tasalaatuisen pinnan. Optimaalisen kuivumisajan ansiosta se on täydellinen keraamisille laatoille.
  • Color Perfect tarjoaa kauniin ja pitkäkestoisen värisävyn ja yhtenäisen ulkonäön. Värisävyt eivät haalistu eikä niihin muodostu kalvoa.
  • Aquastatic-teknologia estää vesipisaroiden tunkeutumisen saumaan. Se tekee saumasta likaa hylkivän ja helposti puhdistettavan.
  • Trio-Protection ainesosat tekevät saumasta pitkäikäisen. Ne suojaavat saumaa lialta sekä home- ja sienikasvustoilta ja takaavat kestävän ilmeen.